• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Liquors

Liquors

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor uw gezondheid, consumeer met mate. Dat zal niet meevallen dit keer want dit is een uitzonderlijke eau-de-vie. De oude pruim van het huis "Louis Roque" heeft een geur van een zodanige intensiteit dat we die alleen al bij het inschenken van het glas kunnen waarnemen. Zo heerlijk zelfs dat we de verleiding niet kunnen weerstaan om het glas naar onze lippen te brengen en deze prachtige nectar te ontdekken. In de mond is het evenwicht een traktatie.

Hij bestaat uit ongeveer tien variëteiten pruimen, zorgvuldig gedistilleerd en leeft 2 jaar in vaten. Het is aanwezig op alle mooie tafels van Frankrijk en nu ook in Nederland en het is naar mijn smaak en die van restauranthouder Rodolphe Zerdoun ( traiteur Lyonnais op't Noordeinde te Den Haag ) de beste fruit brandewijn. Een uitstekende plezier / prijs verhouding.
Zodra je het in het glas giet, waait de parfum de atmosfeer in. De eau-de-vie is van uitstekende kwaliteit, met de smaak van gekookte pruimen. In de mond is het gevoel zacht, zoet.